Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Про оприлюднення детального плану території для будівництва та обслуговування амбулаторії загальної практики сімейної медицини .

Дата: 03.03.2020 15:09
Кількість переглядів: 237

Відповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року №555 «Про затвердження порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Зарічанська сільська рада повідомляє:

 Про оприлюднення детального плану території для будівництва та обслуговування амбулаторії загальної практики сімейної медицини .

Проект розроблений фізичною – особою підприємцем Прадош О.О. м.Луцьк:

Початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості з  05 березня 2020 року  до 06 квітня 2020 року.

 Ознайомитись з основними техніко - економічними показниками цієї містобудівної документації можна у відділі інфраструктури,  майнових і земельних ресурсів Зарічанської сільської ради (с.Заріччя, вул.Героїв Майдану, 2А, тел.91793), а також подати свої зауваження, пропозиції в усній та письмовій формі до проекту, який проходить процедуру громадського обговорення.

Громадське обговорення відбудеться о 11.00 год 07 квітня 2020 року у приміщенні Зарічанської сільської ради (актовий зал).


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано