Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Оголошуємо кункурс на розробку кращого логотипу та слогану для Зарічанської ОТГ

Дата: 13.05.2019 11:57
Кількість переглядів: 815

Фото без опису

Зарічанська сільська рада відповідно до рішення сесії №36/6 від 23.04.2019  оголошує конкурс на розробку логотипу та слогану об’єднаної територіальної громади.

Конкурс проводиться з метою створення та визначення найкращого логотипу та слогану Зарічанської об’єднаної територіальної громади, який буде використаний в рекламних, промоційних та інших заходах, спрямований на формування позитивного іміджу Зарічанської ОТГ в Україні та за кордоном, покращення використання культурного, туристичного, економічного та соціального потенціалу громади. 

У конкурсі можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Участь у конкурсі безкоштовна. Допускаються конкурсні роботи, які включають такі елементи візуальної ідентифікації громади:

− логотип (графічні елементи, образи, шрифти, кольорові рішення);

− слоган (ключова ідея).

Конкурс проводиться з 13 травня 2019 року по 13 червня 2019 року включно. Ваші роботи надсилайте або подавайте на розгляд в друкованому вигляді за адресою: 44740, с. Заріччя, вул.Героїв Майдану, 2А    або в електронному вигляді – zaricharada@gmail.com. До конкурсних робіт обов’язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім'я, по-батькові, вік, місце проживання, короткий опис логотипу, текст слогану та пояснення змісту слогану, контактні телефони та електронна адреса .

Вибрані роботи-фіналістів будуть оприлюднені на веб-сайті та fаcebook-сторінці Зарічанської ОТГ  з метою проведення опитування громадської думки та онлайн-голосування. Для визначення переможця шляхом голосування протягом 20 календарних днів з дня оприлюднення робіт на веб-сайті Зарічанської ОТГ та fаcebook-сторінці.

Конкурсна робота, яка набрала більшу кількість голосів в онлайн-голосуванні вважається переможцем Конкурсу. Переможець Конкурсу отримує грошову винагороду в сумі 1000 (одна тисяча) гривень.

 

 

 

Завантажити  ПОЛОЖЕННЯ  про проведення конкурсу

Завантажити ЗАЯВКА на конкурс


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано