Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Міжнародний жіночий день - 8 березня в нашій громаді

Дата: 11.03.2019 14:43
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

 

Дещо з історії :

 

Вперше святкувалося 1909 року в США з ініціативи Соціалістичної партії Америки. Протягом XX століття відзначалося в СРСР як державне свято. 1977 року, за радянської ініціативи, день отримав статус міжнародного — і рішенням Організації Об'єднаних Націй повністю називається: Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мирБагато хто може сказати, що цей день є прежитком комунізму,проте в нашій громаді це свято є аполітичне і святкується всіма.

 

Напередодні  8 березня в закладах нашої громади привітали жінок та дівчат громади. В опорному закладі ЗОШ с. Суходоли  Рупша Віктор Володимирович та Стрельніков Ігор Олександрович поставили  сцену, де і відбулося свято з вітальними піснями, веселими гуморесками, інсценізаціями, відеовітаннями.

Фото без описуФото без опису

      У Вощатинській школі дітки святкували 8 Березня разом із батьками .Свято пройшло у формі гри "Хто зверху"- батьки чи діти?.Усім було весело і цікаво.Перемогла звичайно любов яку батьки віддають своїм дітям, а діти навзаєм батькам.Діти власноруч приготували солодкі подарункові набори(на головному фото зверху), щоб привітати свою маму. Ось як все відбувалося....

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Гра «Хто зверху?»

У Новосілківській  школі для мам і бабусь відбувся святковий концерт . Діти вітали мам піснями, віршами та гуморесками. Не залишили діти мам без подарунків,які власноруч зробили.

Фото без опису Фото без опису

 

 

Сільський голова Ігор Пальонка привітав зі святом жінок та дівчат сільської ради, а працівники культури Зарічанської ОТГ виконали чудові пісні та вірші. Щиро вдячні Вам!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

Від Зарічанської «Публічної бібліотеки» в подарунок була підібрана тематична поличка про жінок нашої країни «Жінка – одвічна загадка природи»

 

Фото без опису Фото без опису


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано