Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Довогоочікувана новина! Розпочалося будівництво водопроводу в с.Заріччя.

Дата: 08.11.2018 15:15
Кількість переглядів: 418

Фото без опису         

Протягом останніх років в с. Заріччя Володимир-Волинського району гостро постало питання забезпечення населення чистою питною водою. На даний час вода, що постачається із діючої свердловини, не відповідає якості води за санітарно-хімічними показниками. Через високий вміст заліза вода має жовтуватий колір та неприємний присмак . Проведені заходи щодо знезалізнення води: встановлення фільтрів на свердловині, хлорування води та інше давали короткотермінові результати. Причина такого хімічного складу води залежить від геологічного розміщення цього району. Така вода надходить в помешкання людей с . Заріччя. 
           Найбільш ефективним шляхом вирішення даної проблеми є будівництво нового водопроводу з м. Володимира-Волинського. За рахунок коштів місцевого бюджету Зарічанської сільської ради була виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво водопроводу, отриманий позитивний висновок державної експертизи. 
           Фінансування робіт проводиться з державного бюджету та бюджету Зарічанської сільської ради. Кошторисна вартість будівництва - 3070,2 тис. грн., в тому числі вартість будівельних робіт 2945,737 тис. грн. Для визначення виконавця робіт було проведено відкриті торги. Переможцем аукціону стало ТОВ «ГрантЗахід» з м. Києва з ціною закупівлі 2414,230 тис. грн. 
           07.11.2018р. розпочалося будівництво нового водопроводу для жителів с. Заріччя Володимир-Волинського району. Роботи розпочалися з району вул. Луцької м.Володимира-Волинського під наглядом представників філій ПрАТ «Волиньобленерго», ПАТ «Волиньгаз» та ВУКГ, так як там проходять підземні мережі комунікацій.
Водогін протяжністю 1358м буде проходити по вул. Озерна до існуючого водопроводу по вул. Луцькій м. Володимир – Волинського. Згідно проекту будуть використовуватися сучасні полімерні та герметизуючі матеріали для з’єднання елементів. 
          Чисту питну воду отримають понад 1000 жителів с. Заріччя.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано