Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Перше Вересня в Зарічанській громаді

Дата: 03.09.2018 14:14
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

    Сьогодні, з самого зранку вулиці сел Зарічанської громади наповнилися дитячим щебетом, посмішками школярів і букетами найкрасивіших осінніх квітів. Знову урочисто і хвилююче на подвір’ях навчальних закладів   мелодійні звуки шкільного дзвоника, сердечні святкові вітання. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

    У день вересневого свята сільський голова Ігор Анатолійович привітав учнів, учителів, батьків, бабусь, дідусів, гостей свята з Днем знань та побажала учням здобути знання, які допоможуть досягати успіхів та особистісного росту, розвиватися, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети, учителям та батькам побажав  міцного здоров’я, миру, злагоди, натхнення і наполегливості, успіхів у самовідданій праці на благо нашої України. 

   В усіх навчальних закладах громади  на святковій лінійці  були присутні представники сільської ради які бажали учням безмежної жаги до знань, міцного здоров’я та щасливої долі, а також провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з учителями та батьками, зустріти щирих і надійних друзів, а згодом – здійснити свої мрії, досягти поставленої мети у житті. А педагогам  старанних і талановитих учнів, терпіння і витримки у такій нелегкій професії.



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано