Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Триває Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Дата: 01.12.2020 12:23
Кількість переглядів: 164

Щоб збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства, сформувати активну громадянську позицію громадян для його попередження та протидії і сприяти формуванню простору, вільного від насильства фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з представниками управління соціального захисту населення виконкому Володимир-Волинської міської ради та Володимир-Волинського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді провели інформаційну кампанію на площі нашого міста.

Організатори акції вкотре нагадали людям про болісну проблему і закликали усіх долучитись до боротьби з насильством. Мешканці міста отримали дієві поради як реагувати на прояви насильницьких дій , дізнались про  правові механізми  попередження та протидії насильству.

Таку масштабну проблему, як насильство, можна подолати лише об’єднавши зусилля, забезпечивши комплексний підхід до їх вирішення: попереджаючи наступні випадки насильства, притягуючи до відповідальності кривдників та надаючи якісну кваліфіковану допомогу тим, хто її потребує.

 



« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано