Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Благодійний фонд «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» оголошує про документальний онлайн-проєкт «Розмова».

Дата: 12.11.2020 16:36
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Благодійний фонд «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» оголошує про документальний онлайн-проєкт «Розмова». Це один з проєктів фонду, у якому відбувається розмова з жителями України із кожного її куточка про персональну пам’ять.

Завданням проєкту є через персональні історії створити лінію пам’яті між поколіннями та зв’язати сучасне та минуле українців з різних куточків держави через спільні та вічні цінності. Завдяки широкому охопленню з’явиться можливість вивчити персональне знання історії, що передається від покоління до покоління та як це впливає на формування поглядів сучасної людини та її мрії щодо майбутнього.

Цінності сучасної людини визначальні для благодійного фонду «Меморіал Голокосту «Бабин Яр». Запрошуємо створити своєю історією документальний онлайн-проєкт «Розмова». Ми будуємо експозицію про спільне минуле й майбутнє країни. Ви можете онлайн поділитися своїми спогадами й думками, які є частиною колективної та персональної пам’яті, з яких історій складається досвід вашої родини, які події минулого вплинули на сприйняття сьогодення й заклали мрії на майбутнє. Залишаючись удома, прийдіть на зустріч і розкажіть про власне місце у світі.

Навіщо ви живете? Ви любите? Вас зраджували? Як ваші родичі пережили Другу світову війну? Що знаєте про трагедію Бабиного Яру? Буваєте там? Маєте думку, як ушановувати пам’ять у 21 столітті?

Ви можете розповісти онлайн нам усе, про що готові говорити. Проєкт-побачення з 50 000 українців, де глибину першої розмови створює кожен із нас історією свого життя. Ваша історія – документ часу.

Кожен із вас зможе проглянути своє відео або відео інших учасників, відфільтроване за тематичними категоріями: віком людини, професією, цінностями; ситуаціями, які її сформували. Із чисельністю учасників зростатиме й тематика розмов. Із кількістю тем додаватимуться способи пошуку й перегляду відео.

За бажанням кожен зможе доповнити записані розмови відеоселфі з додатково озвученими думками. Подібну розмову можна записати з будь-ким, хто вас цікавить, і розширити власними запитаннями.

Зголоситися на участь можуть усі повнолітні українці незалежно від статі, ідентичності, релігійних і політичних переконань. Запрошуємо усіх повнолітніх жителів України, будь-якої професії, статі та переконань. Географія проєкту – уся Україна.

Записані відео після модерації на відповідність законам будуть доступні для перегляду всім користувачам. Посилання на додатково записані відео та пропозиції запитань надсилайте на пошту rozmova@babynyar.org.

Із запитанням проєкту можна ознайомитися на сайті www.rozmova.io . Скориставшись запитаннями проєкту, кожен учасник може записати подібну розмову з будь-якою цікавою йому людиною. Перелік запитань можна доповнити своїми.

Як взяти участь у проєкті?

Запишіться на розмову, щоб вибрати час онлайн-зустрічі з інтерв’юером за осиланням https://bit.ly/2Mi5YLk

Ознайомитися із запитаннями https://bit.ly/3gMbovU

Для участі в проєкті клікніть на вибір зручного часу для розмови. Записують всі розмови онлайн за допомогою Zoom або зручного для вас відеододатку. Тривалість зустрічі – пів години. Ознайомтеся з інструкцією. Перелік запитань і тем, що звучатимуть під час розмови, можна проглянути попередньо.

 Сайт Благодійного фонду «Меморіал Голокосту «Бабин Яр» не є агітаційною платформою та майданчиком для розпалювання ворожнеч і нерівностей, що суперечать українському законодавству.

Контактна особа Ксенія Марченко, продюсерка документального проєкту «Розмова»

+380 67 80 97 095

k.marchenko@babynyar.org


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано