Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

«Спорт - це запорука здоров'я молоді!»

Дата: 19.10.2020 11:30
Кількість переглядів: 283

18 жовтня розпочалися роботи по монтажу спортивного комплексу в парку "Княжий" с. Заріччя для втілення проекту «Спорт - це запорука здоров'я молоді!».

Як все починалося:

Проект «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади» реалізується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується в рамках Фонду підзвітності Міністерства закордонних справ Нідерландів. Метою проекту є налагодження співпраці влади та громади під час прийняття рішень щодо вирішення актуальних проблем місцевого розвитку через використання інструментів громадської участі та громадського впливу. Даний проект стартував ще в 2019 році. В результаті відкритого конкурсу обрано 8 ОТГ Волині для участі в проекті "Участь в дії: практики взаємодії влади та громади", серед цих громад було відібрано і нашу Зарічанську громаду. В межах проекту в громади було проведено ряд тренінгів та зустрічей. 

В результаті участі в проекті наша громада отримала:
- освітню підтримку посадовців, депутатів ОТГ, громадських активістів, молоді та інших зацікавлених мешканців громад щодо практичного використання механізмів прозорості, підзвітності та публічності під час формування та реалізації місцевої політики;
- юридичну та консультаційну підтримку щодо інструментів громадської участі та забезпечення діалогу влади та громади;
- допомогу із розробки проектів локальних нормативно-правових актів щодо важливих питань, які будуть виявлені в результаті діяльності за проектом;
- міні-грантову підтримку для практичної реалізації заходів, які будуть спрямовані на покращення життя громади. 

В результаті конкурсу міні-грантів 11 соціальних проектів з волинських громад стали переможцями, серед яких було підтримано проект «Спорт - це запорука здоров'я молоді!» громадської організації  "Ініціатива Зарічанської об’єднаної громади Волинської області». 

Проект реалізується громадською організацією «Ініціатива» за сприяння сільського голови Ігоря Пальонки та співфінансуванні Зарічанською сільською радою.

 
Проект направлений на створення умов для задоволення потреб мешканців громади у зміцненні здоров’я та фізичного розвитку. Реалізація даного проекту дасть можливість створити сучасний спортивний простір, шляхом збільшення кількості доступних об’єктів для проведення фізкультурно-оздоровчої роботи серед усіх категорій населення.
Облаштування спеціально розробленого, сучасного спортивно-оздоровчого майданчику типу «STREET WORKOUT» дозволить збирати спортсменів з усієї округи. Заняття передбачають вправи з власною вагою, і не вимагають спеціального рівня підготовки, тож займатися зможе кожен по своїй можливості. Важливою перевагою встановлення такого спортивного обладнання, яке є альтернативою сучасним платним тренажерним залам, є його вільний безкоштовний доступ.

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано