Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

5 червня - Всесвітній день навколишнього середовища

Дата: 05.06.2020 11:40
Кількість переглядів: 181

Фото без опису 

З Днем довкілля!!!

Міжнародний олімпійський рух поширює загальнолюдські цінності, серед яких захист навколишнього середовища є одним з головних напрямків. Як показують останні події, що пов’язані пандемією коронавірусу COVID-19, безпечне середовище є важливим фактором людського існування.

За ініціативою Олімпійського Комітету України  (далі  – НОК) в Україні реалізується проєкт «Олімпійський екомодуль», який висвітлює проблеми захисту довкілля, гасіння пожеж, подолання повеней, вирубки лісів, забруднення водного та повітряного простору, питання сміття.

Враховуючи вищезазначене, надзвичайну актуальність проблем захисту навколишнього середовища просимо небайдужих долучитися до реалізації зазначеного проєкту у Зарічанській ОТГ з нагоди відзначення Міжнародного дня охорони навколишнього природнього середовища «Всесвітній день довкілля», приєднатися до відзначення Всесвітнього дня довкілля з урахуванням обмежень, передбачених карантином у зв’язку із пандемією короновірусу та нагадуємо, не забувайте про дбайливе ставлення до навколишнього середовища, особливо під час сезонного відпочинку на природі:

прибирайте після себе сміття;

пам’ятайте заходи з протипожежної безпеки;

не мийте автотранспортні засоби біля водних об’єктів;

не забруднюйте водойми.

Віримо, що спільними зусиллями ми виростимо здорову націю, якій залишимо у спадок чисту, квітучу, родючу українську землю!


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано