Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації по всій території України до 24 квітня 2020 року

Дата: 26.03.2020 10:34
Кількість переглядів: 183

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року. Таке рішення прийняте вчора на засіданні Кабінету Міністрів.

«Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І сьогоднішнє рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві», - зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Він наголосив, що режим надзвичайної ситуації не обмежує конституційні права громадян, а лише консолідує зусилля для подолання загрози.

Також Денис Шмигаль зазначив, що Уряд в боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції діє за визначеним планом. Крім того, працює в даному питанні з міжнародними партнерами. Вчора був проведений перший телеміст з китайськими лікарями, які поділилися своїм досвідом. Також разом з Офісом Президента йде робота для збільшення поставок тестів в Україну. 

Заступника Міністра охорони здоров'я, головного державного санітарного лікаря призначено керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано