Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Зарічанська громада» (код ЄДРПОУ: 04334809) був реорганізований і увійшов до складу Володимир-Волинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційний сайт Зарічанської територіальної громади
припинила діяльність, увійшла до складу Володимир-Волинської громади

"Учитель року-2020": Учителька Зарічанської ОТГ - переможець у номінації ''Образотворче мистецтво''!

Дата: 03.02.2020 12:15
Кількість переглядів: 787

Фото без опису

Фото взято з сайту ВІППО

Булеца Наталія Іванівна, вчитель ЗОШ І-ІІ ст. с. Ласків Зарічанської ОТГ посіла третє призове місце в  другому, регіональному турі конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Образотворче мистецтво» за результатами об’єктивного та неупередженого оцінювання членами журі у 5-ти конкурсних випробуваннях серед семи учасників із Волинської області. Конкурсанти захищали проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання відповідних навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, виконували практичні завдання у межах навчального предмета. Даний конкурс відкрив для молодої, креативної вчительки нові можливості та великі перспективи, став ще однією сходинкою до вершини професійної майстерності, відкрив багато нових граней її педагогічного досвіду, став школою самоствердження і самовираження. Вона отримала величезний досвід та багато емоцій, вражень, розкрила  свій потенціал та інноваційні професійні здібності.

Фото без описуФото без опису

Наталіє Іванівно! Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Нехай кожен день приносить Вам радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано